De ledenvergadering 2021

Ter informatie aan de leden van de HVGB.BrieflogoHVGB.jpg

Het houden van een ledenvergadering dit jaar (2021) is gezien de beperkingen nog niet te organiseren.

In tijdschrift nr.1 2021 is het jaarverslag 2020 reeds gepubliceerd.

Bij tijdschrift nr.3 2021 is bijgesloten:

  • De agenda voor de vergadering 2021 en de notulen van de ledenvergadering op 11-3-2020. Deze vergadering kon toen nog net voor de beperkingen vanwege Covid-19 worden gehouden.
  • Op 8 september 2021 is door de kascommissie, dhr. J. Buiter en dhr. H. Hunze, de kascontrole gedaan. De kascommissie heeft het financieel verslag goedgekeurd en voor akkoord ondertekend.

Als u opmerkingen of vragen heeft m.b.t. de stukken graag een reactie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0593-850191 of brief . Bij de correspondentie graag naam en adres vermelden!

Antwoorden op de opmerkingen en de vragen krijgt u persoonlijk en ze zullen op de website anoniem worden gepubliceerd.

In verband met de ANBI-status van de vereniging is het jaarverslag met het financieel verslag in mei al gepubliceerd op de website van de HVGB.
Zie onder  Organisatie/ jaarverslagen

Wij hopen dat u begrip heeft voor de gekozen weg.

Hopelijk kunnen de beperkingen i.v.m. Covid-19 volgend jaar zodanig worden aangepast dat er een reguliere ledenvergadering kan worden gehouden in maart 2022.

Het bestuur HVGB.

Postadres:
H. de Weerd

Distelbrink 15

9413 CG Beilen

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.